Διαιτητής: Ταξιάρχης Κωνσταντίνος (Μαργαρώνης Ανδρέας, Τσεκούρας Βασίλειος).

Σκόρερ: 7′ Καρβελάς, 45′ Ασημακόπουλος

H oμάδα μας κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 2-0 το Ρωμανό και ανέβηκε στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Σκόρερ για την ομάδα του Λεοντίου οι Άρης Καρβελάς και Λεωνίδας Ασημακόπουλος. Επόμενο ματς το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ιστορικό Αίαντα Ανθούπολης στο γήπεδο Αγυιάς, με στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

To φιλμ της αναμέτρησης:

7′ Γκολ για τον Αστέρα, έπειτα από το λάθος του τερματοφύλακα του Ρωμανού, ο Καρβελάς έκλεψε και σε κενή εστία με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.

17′ Μεγάλη ευκαιρία για το Λεόντιο να βάλει δεύτερο γκολ, όταν ο Μπάλλας έκανε την κάθετη για τον Ασημακόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Παναγιωτόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά.

21′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Σκόνδρας υποδέχθηκε την μπάλα από τις κόντρες, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κοντραρε και κατέληξε κόρνερ.

32′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Ασημακόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε και από τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του Καρβελά πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

43′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ρωμανό, όταν ο Μαργαρίτης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και κατέληξε άουτ.

45′ Γκολ για τον Αστέρα, όταν ο Καρβελάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ασημακόπουλος με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

49′ Απίθανη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μπάλλας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Καρβελάς με πλασέ έστειλε την μπάλα ακριβώς δίπλα από το δοκάρι άουτ.

50′ Έπειτα από το κλέψιμο του Μπαλλα, μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και το σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος έκανε δεύτερο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

55′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Ασημακόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Καρβελάς από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ αλλά πάνω στον τερματοφύλακα του Ρωμανού και έδιωξε μακριά.

56′ Κι’αλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Καρβελάς έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Παναγιωτόπουλος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

72′ Καλή ευκαιρία για τον Ρωμανό, όταν ο Παναγόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μπάλλας έφυγε μόνος του μπροστά, προσπάθησε να σκάψει την μπάλα αλλά ο Παναγιωτόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

88′ Άλλη μια ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μπάλλας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Παναγιωτόπουλος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια ο Μπάλλας έστειλε την μπάλα ψηλά.

Συνθέσεις:

Αστέρας Λεοντίου: Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος Δ. (26′ Παναγιωτόπουλος) Δημητρίου (83′ Νικολόπουλος Γ.) Νικολόπουλος Π., Tερζής (83′ Παναγιωτακόπουλος), Κατσούρης (78′ Γιούλης), Ασημακόπουλος, Μαρτζάκλης, Καρβελάς (78′ Νικολόπουλος Α), Μπάλλας Σκόνδρας.

Ρωμανός: Γ. Παναγιωτόπουλος, Αγγελόπουλος, Αγραπίδης, Γιακουμάτος, Λυκούδης Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Σταμούλης (45′ Παναγόπουλος), Κουκής, Κυδωνιάτης (32′ Μιχαλόπουλος), Θωμάς.