Ευχαριστήριο σε Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, νέο φιλικό τεστ την Κυριακή

149

Με 4-1 σκορ, έφυγε ηττημένος ο Αστέρας Λεοντίου από το «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος», στα πλαίσια του τρίτου φιλικού που πραγματοποίησε κόντρα στην Κ-20 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.

Η κούραση των συνεχόμενων προπονήσεων-φιλικών ήταν εμφανής για τους 14 ποδοσφαιριστές μας που έβγαλαν κάποια καλά στοιχεία, κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου χάθηκαν τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Ασημακόπουλο, Μπάλα, Απ. Νικολόπουλο, Ν. Ανδρουτσόπουλο και Ζησιμόπουλο (διπλή) να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Το μοναδικό γκολ για τον Αστέρα μας σημείωσε ο νεαρός Νίκος Ανδρουτσόπουλος που ξεκίνησε την προσπάθεια του από το κέντρο και με εξωτερικό πλασέ τελείωσε υποδειγματικά για το 3-1, φτάνοντας τα 3 γκολ στις φιλικές αναμετρήσεις.

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αγωνίστηκε στην αρχική του σύνθεση με 4 παίκτες από την ανδρική ομάδα (Τσάτος, Σπαθής, Καραχανίδης, Δημητρίου), χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την έκταση του σκορ.

Επόμενο φιλικό τεστ την προσεχή Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίτσας με αντίπαλο τον Πείρο Ισώματος (17.30). Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου παράλληλα, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου για την άψογη φιλοξενία. Τέτοιες ομάδες κοσμούν το ποδόσφαιρο της Αχαΐας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική σεζόν.